روشی متفاوت و عجیب برای مقابله با چاقی-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

روشی متفاوت و عجیب برای مقابله با چاقی

محققان دریافته‌اند ماده‌ای که اسکلت بیرونی خرچنگ را تشکیل می‌دهد، می‌تواند برای مقابله با چاقی موثر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، ماده کیتین نقش شگفت‌انگیزی در تعدیل متابولیسم بدن و مبارزه با افزایش وزن در پستانداران دارد که تا به حال مورد توجه قرار نگرفته بود.

 

کیتین برای تولید مواد قوی و مستحکم و نیز داروسازی و کمک به مبارزه با مالاریا مورد استفاده بوده است. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در مطالعه خود بر روی موش دریافتند که کیتین باعث واکنش سیستم ایمنی بدن در روده می شود و سرکوب آنزیم های بدن که با تجزیه کیتین مقابله می کنند می تواند راه جدیدی برای درمان چاقی به وجود آورد.

 

استیون ون دایکن، استادیار پاتولوژی و ایمونولوژی می گوید: «چاقی یک بیماری همه گیر است. آنچه به بدن خود وارد می کنیم تأثیر عمیقی بر فیزیولوژیانسان و متابولیسم غذا دارد. ما در حال بررسی راه‌هایی برای مقابله با چاقی هستیم که مبتنی بر چیزهایی است که در مورد نحوه درگیر شدن سیستم ایمنی بدن با رژیم غذایی می‌آموزیم.»

 

هنگامی که کیتین خورده می شود، سلول های معده تولید کیتینازها (آنزیم هایی که پلی ساکارید را تجزیه می کنند) را آغاز می کنند،. بدن انسان دارای دو کیتیناز به نام‌های کیتوتریوزیداز 1 (CHIT1) و کیتیناز اسیدی پستانداران (AMCase) است که در مبارزه با پاتوژن‌های حاوی کیتین در دیواره‌های سلولی بدن، از جمله قارچ‌های سمی و پوشش انگلی روده نقش داشته‌اند. آنها همچنین با التهاب مرتبط با آسم و سایر اختلالات واکنش دستگاه ایمنی مرتبط هستند.

 

کاهش قابل ملاحظه چربی و وزن بدن موش هایی که کیتین مصرف کرده اند، دانشمندان را به این نتیجه رسانده که افزودن کیتین به رژیم‌های غذایی در حالی که مانع تولید کیتیناز می‌شود، می‌تواند مزایای مشابهی برای کنترل وزن داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار